XNT 216 Zgłoś Napisano 27 Kwiecień Hej, hej, hello .... tu XNT, znany też dawniej jako Xanter. Jestem Webmasterem, twórcą serwerów (Przez 8 lat robiłem serwery Minecrafta, do 26 Lutego 2019, bo wtedy zrezygnowałem). Obecnie prowadzę kanały muzyczne, robię też streamy podczas których gram muzykę. No i mam jeszcze 22 lata, a 6 Czerwca będę miał 23 lata. Starość nie radość xD . Pierwszy raz odpaliłem Minecrafta w 2011 roku i wtedy też zrobiłem pierwszy serwer o nazwie CraftersX :v 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewald 48 Zgłoś Napisano 27 Kwiecień Cześć! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ersanek 168 Zgłoś Napisano 27 Kwiecień no elo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Somka 139 Zgłoś Napisano 27 Kwiecień Witaj ponownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hezqu 30 Zgłoś Napisano 27 Kwiecień Witaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 27 Kwiecień Elo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HelloDoggo 140 Zgłoś Napisano 27 Kwiecień Welcome to CraftSite! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach