Skocz do zawartości
Bot Wnioskowy

Błąd w statusach na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Użytkownik @XNT dodał nowy wniosek:
Błąd w statusach na forum

Na forum pojawiły się dwa puste statusy, które pustymi nie są po kliknięciu w nie. Przydała by się informacja "Aby zobaczyć treść kliknij". W przypadku linków do tematów na forum w statusach i nie tylko aby zobaczyć cokolwiek na stronie głównej forum należy kliknąć w status i nie ma w ogóle informacji, że po kliknięciu w status cokolwiek tam będzie.

OTWÓRZ WNIOSEK
Poniżej znajduje się dyskusja wniosku.

  • Polubienie 2

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dowody:

image.png.ac9fa71a2d5761ba3da96e9121f424be.png

image.png.4814feabda425dab019e4fb8fc4bb910.png

image.png.e14d4cc1b134c8fe5ed490edd8622837.png

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

@Tosteł Wina tego, że z poziomu forum znaleźć cokolwiek to zło ... no ale twój wniosek z niewiadomych powodów odrzucili, a jest dobry https://wnioski.craftsite.pl/D1gYMrQg . Wchodzę w dział wnioski to chcę widzieć nowe wnioski, a nie wszystko w jednym.  A tu wchodź na wnioski, przełączaj się między kategoriami, no po prostu nie chce się, a tym bardziej gdy nie ma nawet sortowania ...

  • Polubienie 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

@Libter Aż tak to skopali względem starej wersji? 😞 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
10 minut temu, XNT napisał:

@Libter Aż tak to skopali względem starej wersji? 😞 

No niestety 😕 Chociaż z drugiej strony na starej wersji w statusach był tylko tekst, a tutaj dali cały edytor.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

@Libter A nie da się wyłączyć nawet podglądu linków? 😛

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
2 minuty temu, XNT napisał:

@Libter A nie da się wyłączyć nawet podglądu linków? 😛

No tak średnio bym powiedział - status to zawartość jak każda inna i edytor także ten sam. W sumie ciekawe czemu wyświetlanie embedów jest skopane... do sprawdzenia czy w kodzie strony w ogóle coś siedzi czy silnik usuwa.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×